Stage: voor grafisch vormgever / front-end developer

Functieomschrijving
Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie samen met onderwijsinstellingen, werkgevers, branches en beroepen.

Binnen onze sites voor studie- en carrierekeuze zijn diverse informatiemodules, sollicitatietools en lesopdrachten opgenomen. Vele duizenden scholieren en studenten maken hier dagelijks gebruik van. Deze modules en lesopdrachten willen we naar een visueel hoger niveau brengen, aantrekkelijker maken voor de eindgebruiker met meer variatie en interactiviteit.

Hiervoor zijn we op zoek naar een derde- of vierdejaars student HBO Communicatie en Multimedia Design, of een vergelijkbare opleiding.Functie-eisen

De ideale kandidaat:

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau in de richting van communicatie en multi media design
  • Je bent analytisch en conceptueel zeer goed ontwikkeld.
  • Je hebt ruime ervaring met en kennis van de recente ontwikkelingen op het gebied van front end technologie.
  • Je hebt een goed gevoel voor klant- en gebruikerbehoeften.
  • Je kunt snel “schakelen” en je inwerken in nieuwe projecten.
  • Je bent ondernemend en zelfstartend.
  • Je gaat voor een hands-on cultuur, zonder interne politiek.
  • De ontwikkeling van sites die gebruikers helpen bij het maken van hun studie- en carrièrekeuze spreekt je aan.

Wij bieden een aantrekkelijke stagevergoeding en een uitdagende, informele werkomgeving met leuke collega's.

Bedrijfsprofiel
Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie samen met onderwijsinstellingen, werkgevers, branches en beroepen. Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Qompas is gegroepeerd rondom drie teams. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert over Onderwijsmarketing en Instroomverbetering. Een unit Campus die starters helpt bij de oriëntatie op de arbeidsmarkt en een unit Middelbaar Onderwijs. In deze laatste unit ontwikkelt Qompas LOB-onderwijsmethodes (Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding) voor de begeleiding van leerlingen bij het maken van hun profiel/studiekeuze, persoonlijk competentie- en interesseprofiel en eerste loopbaanoriëntatie.

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alexis Eustatia (071 581 55 81).

Sollicitaties (CV inclusief een korte motivatiebrief) kun je per e-mail sturen aan: Qompas, HRM, t.a.v. A.Eustatia, solliciteren@qompas.nl