Werken bij Qompas

Werken bij Qompas

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega's die onze afdelingen Marketing, Redactie, Sales, Traffic & Content, of IT kunnen versterken. Jaarlijks bezoeken scholieren, studenten en (young) professionals meer dan een miljoen keer onze online tools. Heb je een hbo/wo werk- en denkniveau, affiniteit met nieuwe media en met onderwerpen op het gebied van studiekeuze, carrière en persoonlijke ontwikkeling? Bekijk dan jouw toekomstmogelijkheden bij Qompas BV.:

- Stagiair/werkstudent ontwikkeling lesmethode LOB en burgerschap
- Software Developer
- Accountmanager Branding & Marketing
- Recruiter


Stages
Bij Qompas zijn we op zoek naar enthousiaste stagiair(s)es. Zowel een onderzoekstage als een meeloopstage behoren tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld onderzoek doen naar de bekendheid en het imago van Qompas Tools. Ook kun je denken aan concurrentie analyses maken, producttesting uitvoeren en enquêteren. Ook zijn we regelmatig op zoek naar studenten voor parttime werkzaamheden. Wil je hier meer over weten mail ons dan je vragen: stages@qompas.nl.


 
 

Qompas in
Nederland

voortgang

Qompas wordt inmiddels op de helft van alle middelbare scholen met een havo/vwo afdeling ingezet voor profielkeuze en/of studiekeuze.
Wilt u weten welke scholen dit zijn?

Klik hier om ze te bekijken.

Daarnaast heeft Qompas sinds september 2013 voor VMBO scholen een eigen lesmethode.

Meer informatie over Qompas Vmbo/mavo