Organisatie

Qompas is specialist op het gebied van studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanbegeleiding.

Aan middelbare scholen levert Qompas verschillende tools voor begeleiding van scholieren bij vakken-, profiel- en studiekeuze. Qompas is specialist in Campus Recruitment met diverse mogelijkheden voor event promotie, event staffing, talent pooling, recruitmentservices en diensten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Qompas beschikt over een kandidatenbestand met 200.000 scholieren, 150.000 studenten, 125.000 starters en 50.000 young professionals. Dankzij het uitgebreide interesse- en competentieprofiel van onze kandidaten, kan Qompas "briljante selecties" maken. Voor instroomuitdagingen (hoger onderwijs) of recruitmentuitdagingen (bedrijfsleven) levert Qompas dus hét kanaal voor diverse campagnes.

Organisatie

Organisatie

Qompas is in 1996 onder de naam WalRas IT & Target Communications opgericht met toen succesvolle producten als de Kluwer Sollicitatieschijf en de Studiekeuzeschijf.

Qompas is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van vmbo-, profielkeuze- en studiekeuzebegeleiding voor middelbare scholen met verschillende online producten en diensten.

Dankzij een kandidatenbestand met 200.000 scholieren, 150.000 studenten, 125.000 starters en 50.000 young professionals, levert Qompas ook unieke diensten op het gebied van instroommarketing (hoger onderwijs) en recruitmentservices voor overheid en bedrijfsleven zoals event promotie, event staffing, talent pooling, en diensten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Het management van Qompas wordt gevormd door de directeuren/oprichters Alexis Eustatia en Boris Eustatia en (team)managers Karen Jukes, Dorothy Pillen en Lars Noordman.

 
 

Qompas in
Nederland

voortgang

Qompas wordt inmiddels op de helft van alle middelbare scholen met een havo/vwo afdeling ingezet voor profielkeuze en/of studiekeuze.
Wilt u weten welke scholen dit zijn?

Klik hier om ze te bekijken.

Daarnaast heeft Qompas sinds september 2013 voor VMBO scholen een eigen lesmethode.

Meer informatie over Qompas Vmbo/mavo