QM

Qompas Magazine informeert havo-en vwo-leerlingen, decanen en ouders over alles wat er komt kijken bij het kiezen van een passende studie. Naast achtergrondartikelen en ervaringen van studenten, informeert het online magazine ook over mogelijkheden in het hoger onderwijs en over ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.


Redactionele formule

Naast de vaste, redactionele input is er in Qompas Magazine ruimte voor opleidingspresentaties en interviews met bestuurders, decanen of opleidingsinstituten. Het doel is om de lezers zo breed mogelijk te informeren over de persoonlijke ontwikkeling van gelijkgestemden en over kansen en mogelijkheden binnen het hoger én wetenschappelijk onderwijs. Advertoriële input wordt waar mogelijk op kwaliteit en nieuwswaardigheid gestuurd. Vervolgens wordt deze in lijn gebracht met de redactionele toon van het blad, zodat er interessante en hoogwaardige content ontstaat die niet te onderscheiden is van onafhankelijke content.

Advertentiemogelijkheden

Wilt u meer informatie over adverteren in QM!? Bekijk alle informatie in deze pdf of neem contact met ons op via 071 - 581 55 81 of info@qompas.nl. U kunt Qompas Magazine hier bekijken.