Qompas is specialist op het gebied van studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanbegeleiding.

Aan middelbare scholen levert Qompas verschillende tools voor begeleiding van scholieren bij profiel- en studiekeuze. Qompas is specialist in Campus Recruitment met diverse mogelijkheden voor event promotie, event staffing, talent pooling, recruitmentservices en diensten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Lees verder

 
 
 

Qompas vmbo/mavo

Qompas vmbo/mavo is het Loopbaanoriëntatie en -Begeleidings (LOB) programma voor het vmbo/mavo. Met dit programma oriënteren leerlingen van het vmbo en mavo zich op het maken van een keuze voor een profiel, studie en beroep.

Inclusief vernieuwingen vmbo!
Wilt u een afspraak? Bel 071-581 55 81 of e-mail naar info@qompas.nl.

 
 

Qompas MBO

Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) wordt ook op het mbo steeds belangrijker. Veel mbo’s hebben hun eigen LOB-plan, toegespitst op hun opleiding en type student. Alleen is dit vaak niet digitaal. Qompas MBO biedt een digitale leeromgeving waarin mbo’s hun eigen LOB-aanpak kunnen invoeren.

 
 

Qompas Start

Met Qompas Start maakt een scholier die net gestart is op havo of vwo kennis met Loopbaanoriëntatie en –Begeleiding.

 
 
 
 
 
 
 

Qompas Research

Qompas Research biedt verschillende onderzoeks-mogelijkheden: van database-onderzoek tot imago-onderzoek van pre-testen van campagne-materiaal tot behoefteonderzoek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NIEUW: Qompas Research & Qompas Insights

Met twintig jaar kennis in onze kennisbank, een actief gebruikers- bestand met 175.000 scholieren en meer dan 100.000 studenten, biedt Qompas Research een oplossing voor diverse onderzoeks- vragen op het gebied van studiekeuze en arbeidsmarkt.

Alle publicaties van onderzoeken, favorietenlijstjes en trendanalyses delen wij op onze nieuwe website Qompas Insights.