Diensten

 

Qompas Academy

Qompas Academy verzorgt trainingen en workshops voor decanen, mentoren en schoolleiders. We bieden o.a. de volgende trainingen aan: training loopbaangesprekken, Workshop: ouderbetrokkenheid en workshop vormgeven van LOB-beleid binnen de school. 

 
 
 

Qompas Research

Qompas Research biedt verschillende onderzoeks-mogelijkheden: van database-onderzoek tot imago-onderzoek van pre-testen van campagne-materiaal tot behoefteonderzoek.  

 
 
 

Qompas Insights

Qompas Insights toont onderzoeken naar studiekeuzegedrag van middelbare scholieren. Met deze kennis innoveren we onze tools voor Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). Onderzoek doen we ook in opdracht van onderwijsinstellingen, ministeries en bedrijfsleven. 

 
 
 

E-nieuwsbrieven

Hogescholen en universiteiten hebben de mogelijkheid om in de e-nieuwsbrieven (banner)advertenties mee te sturen ter promotie van bijvoorbeeld Open Dagen naar ruim 70.000 studiekiezers 4/5 havo en 5/6 vwo.  

 
 
 

E-nieuwsbrieven ouder dan september 2013

 

 
 
 
 
 

Qompas Research & Insights

Met twintig jaar kennis in onze kennisbank, een actief gebruikers- bestand met 200.000 scholieren, 150.000 studenten, 125.000 starters en 50.000 young professionals, biedt Qompas Research een oplossing voor diverse onderzoeksvragen op het gebied van studiekeuze en arbeidsmarkt.

Alle publicaties van onderzoeken, favorietenlijstjes en trendanalyses delen wij op onze nieuwe website Qompas Insights.