Diensten

 

Qompas Academy

Qompas Academy verzorgt trainingen en workshops voor decanen, mentoren en schoolleiders. We bieden o.a. de volgende trainingen aan: training loopbaangesprekken, Workshop: ouderbetrokkenheid en workshop vormgeven van LOB-beleid binnen de school. 

 
 
 

Qompas Research

Qompas Research biedt verschillende onderzoeks-mogelijkheden: van database-onderzoek tot imago-onderzoek van pre-testen van campagne-materiaal tot behoefteonderzoek.  

 
 
 

Qompas Insights

Qompas Insights toont onderzoeken naar studiekeuzegedrag van middelbare scholieren. Met deze kennis innoveren we onze tools voor Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). Onderzoek doen we ook in opdracht van onderwijsinstellingen, ministeries en bedrijfsleven. 

 
 
 

E-nieuwsbrieven

Hogescholen en universiteiten hebben de mogelijkheid om in de e-nieuwsbrieven (banner)advertenties mee te sturen ter promotie van bijvoorbeeld Open Dagen naar ruim 70.000 studiekiezers 4/5 havo en 5/6 vwo.  

 
 
 

E-nieuwsbrieven ouder dan september 2013

 

 
 
 
 
 

Qompas Oudermodule

Qompas OuderModule

Om volledig op de hoogte te zijn van de voortgang van het keuzeproces van uw kind in Qompas ProfielKeuze en StudieKeuze kunt u nu gebruik maken van de Qompas OuderModule.
Kosten? €7,50
Meer informatie vind u hier